KVALITET KAO IMPERATIV!

Posebnu pažnju posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Iako se možemo pohvaliti jako povoljnim cijenama ipak kvalitet stavljamo na prvo mjesto. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantuju sigurnost internet kupovine i zadovoljstvo kupaca.
 Širok asortiman uz mogućnost personalizacije proizvoda

Preko 1000 proizvoda raspoređenih u odgovarajuće kategorije, radi lakšeg snalaženja samog Kupca. Veliki broj naših proizvoda pravi se tek nakon potvrđene narudžbe Kupca što nam omogućava da proizvod prilagodimo specijalnim zahtjevima Kupca (dimenzije, dizajn, boje, dodavanje natpisa, logotipa i sl.)  Uz sve to, svakodnevno nadopunjujemo ponudu novim proizvodima te garantujemo da ćete u našoj ponudi uvijek pronaći nešto za sebe.

 Sigurnost plaćanja

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednaki standarde sigurnosti koje koje koriste eBay, Amazon i ostli veliki web shopovi. Uz sve to, garantujemo vam i zaštitu vaših osobnih podataka.

 Različiti načini plaćanja

Omogućavamo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Cijena može varirati u zavisnosti od načina plaćanja kao i načina dostave. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, kreditnim karticama jednokratno, Internet bankarstvom ili virmanom.

Pažljivo odabrane akcije

Pratimo vaše potrebe i snižavamo cijene proizvoda koji vam stvarno trebaju. Akcije su vremenski ograničene i redovno ih osvježavamo. Važno nam je vaše mišljenje i želje te vas pozivamo da ih izrazite na [email protected] Kako biste uvijek bili informisani o akcijama, prijavite se na naš “besplatne novosti” ili se registrujte i odaberite kategorije proizvoda koje vas najviše zanimaju. Na mail će vam tada stizati najbolje akcije i dodatni popusti samo za registrovane korisnike.
Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo do vaših vrata, u cijeloj BiH i to za samo 8KM po narudžbi bez obzira koliko imate artikala u košarici. Sami imate mogućnost odabira datuma kada želite da proizvod bude u vašim rukama.

Osobno/lično preuzimanje

Ako vam ne odgovara dostava do vrata postoji i mogućnost osobnog preuzimanja paketa u našposlovnici u Sarajevu. U tom slučaju štedite troškove dostave. Adresu i radno vrijeme osobnog preuzimanja možete pogledati ovdje.

Dodatne usluge
Nudimo vam i mogućnost poklon pakiranja kao i odabir željenog datuma isporuke. Uz to, za pojedine kategorije proizvoda imate mogućnost koristiti dodatne usluge poput montaže foto tapeta, canvas slika i sl.
Mogućnost povrata robe
U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka.
Otvorena komunikacija s kupcima 
Svaki smo radni dan dostupni telefonski, putem e-maila [email protected] te na društvenoj mreži Facebook. Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili  saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam garantujemo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.