Business to business (B2B) poslovnaje

 

Sanat Studio d.o.o. je svoje poslovanje prvenstveno podredila poslovanju sa pravnim licima. Iz tog razloga smo razvili jako bogatu ponudu. U mogućnosti smo da u potpunosti preuzmemo brige svih malih i srednjih kompanija kada je u pitanju domena našeg poslovanja.

Dakle, nudimo kompletnu uslugu od kreiranja i dizajna logotipa, grafičke knjige standarda, izrade web stranica preko štampanja svih vrsta promotivnih materijala pa sve do zahtjevnijih projektata kakvi su brendiranje poslovnih prostora (bilo koja unutrašnja ili vanjska vrsta brendiranja osim svjetlećih reklama), brendiranje vozila, internet marketing i sl.

Eksperti za:

Grafički dizajn

Web dizajn i internet marketing

Priprema za štampu

Digitalna štampa malih formata

Digitalna štampa velikih formata

Sito štampa

Tampon štampa

Štancanje

Sublimacijaska štampa

UV direktna štampa

Ne garantujemo da smo najeftiniji jer to nije naša poslovna orjentacija ali garantujemo da ćete, ako svoje povjerenje ukažete nama, ipak ostvariti značajne uštede i u vremenu i u novcu. Zašto?

Zato što:

  1. Kod nas imate mogućnost izrade kompletnog printanog materijala, kompletne usluge grafičkog i web dizajna kao i usluge internet marketinga. Kombinacijom ovih usluga ostvarujete pravo na rabate što će u mnogome olakšati vaš budžet. Na ovaj način značajno štedite vrijeme jer ne morate ići na više adresa kako bi uradili sve što vaš biznis treba.
  2. Kvalitetan i postojan print na svim vrstama materijala (papir, razne vrste folija, cerade, canvas platno, tekstil, drvo, plastika, metal, koža, keramika, staklo i sl.
  3. Kvalitetan i inovativan grafički dizajn (za stalne korisnike besplatan za sve što se printa kod nas)
  4. Kvalitetan, inovativan i prilagodljiv svim ekranima web dizajn. Razvijamo stranice visokih performansi od običnih prezentacija firmi do naprednih web stranica sa integrisanim web shopovima.
  5. Ljubaznu i profesionalnu uslugu od strane kvalificiranog osoblja koja vas neće ostaviti na cjedilu kada vam je najpotrebnije.
  6. Garanciju na sve vrste usluga i proizvoda
  7. Mogućnost povrata novca za svaki proizvod koji niste dobili onakav kakav vam je opisan ili obećan.

Pogledajte našu referentnu listu ovdje  i ne gubite vrijeme. Pridružite im se i počnite praviti uštede još danas. Kontakt

 

Vaš Sanat Studio tim.