Dizajn loga

Nemoguće je zamisliti bilo kakav biznis ili djelatnost a da ga ne predstavimo vizualno na komadu papira ili na nekom digitalnom mediju. Dali se ta vizualizacija ogledala u nekom jednostavnom natpisu ili ikoni ona je i više nego neophodna kako bi naši klijenti mogli da prepozanju naše proizvode ili djelatnost u moru drugih.

Logo predstavlja osnovnu grafičku prezentaciju Vaše djelatnosti i svojevrstan početak Vašeg poslovnog indetitea. Kao takav, vaš logotip mora biti upečatljiv, lijep, jednostavan, prepoznatljiv i da na taj načim Vašem okruženju šalje jasnu poruku o Vašem biznisu.

Identifikujući važnost loga za svaku djelatnost Sanat Studio je ponudio svojim postojećim, a i budućim klijentima kompletno riješenje za grafiči dizajn logotipa koja uključuje sljedeće:

Profesionalnu i potpunu uslugu procesa izrade loga koja ima za smisao da logotip bude prepoznatljiv, da inspirira, odiše sigurnošću i povjerenjem, a da pri tome sačuva Vaš poslovni integritet. Dizajniramo logo na način da on kreira Vaš komercijalni brend i da Vas njegove boje, oblici, fontovi i grafike pozitivno ističu od konkurencije.
Mnogi žele da im logo izgleda kao neka fotografija – pun detalja, boja i čega sve ne.. i tu prave veliku grešku jer komplikovan logo se jako teško memoriše i prepoznaje od strane krajnjih kupaca i okruženja generalno. iz tog razloga vodimo računa da naša izrada logotipa bude prepoznatljiva, praktična, u jednostavnoj grafičkoj formi i da jasno prenosi namijenjenu poruku. (obratite pažnju na najpoznatije logotipe današnjice: coca cola, aple, miscrosoft, fedex, sony i td. primjetit ćete da su ti logotipi predstavljeni u toliko jednostavnoj formi samo iz jednog razloga, a to je da ih mogu memorisati i prepozanti apsolutno svi bez obzira na uzrast, starosnu dob, spol i sl..)
Kod izrade logotipa vodimo računa da isti bude moguće otisnuti u bilo kojoj veličini, u više boja i u jednobojnoj varijanti. Što u prevodu znači da kod nas dobijete logo izradjen u takvoj formi da ga bez problema možete aplicirati na sve materijale svim vrstama štampe. Reciti zbogom skupim “priprema” u štamparijama.
Kompletan proces izrade loga radimo u interakciji sa našim klijentima čime im omogućavamo uvid u sve što smo uradili, a istovremeno od njih dobijamo kritike, prijedloge, dodatne informacije i smjernice o urađenom poslu i onome što treba još uraditi da bi se posao završio na obostrano zadovoljstvo. Na taj način osiguravamo da klijent dobije upravo ono što je očekivao.