Kako se registrovati na sanatstudio.com

Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje  vam Sanat Studio pruža.
Registracijom ostvarujete:
1. Pravo na 10% popusta prilikom svake kupovine (osim na artikle za koje je posebno naznačeno da ne podliježu ovom popustu jer su već na nekoj drugoj akciji, rasprodaji i sl. ili iz nekog drugog razloga nismo u mogućnosti odobriti ovaj popust.)
2. Pravo na plaćanje robe pouzećem. Plaćate robu kada vam je kurir iz poštanske službe doveze na kućna vrata.
 
REGISTRACIJA JE U POTPUNOSTI BESPLATNA.
 
Prilikom registracije automatski ćete biti prijavljeni i na naše “besplatne novosti” što znači da ćete na mail koji navedete dobijati informacije o novostima, akcijama, rasprodajama ili drugim sličnim aktivnostima na sanatstudio.com.
 
Vašu registraciju na sanatstudio.com Firma Sanat Studio d.o.o. shvata kao Vaše prihvatanje da primate besplaten obavijesti putem maila sa stranice sanatstudio.com
 
Kliknite na link za prijavu
Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava korisnika“ u gornjem lijevom uglu svake stranice, te potom kliknite na tipku “Registruj se”. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu ličnih podataka.

Upišite svoje podatke za prijavu

Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!

Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se sanatstudio.com zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupovine više od 1000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama.