tampon štampaTampon štampa je tehnika duboke štampe sa indirektnim otiskivanjem gdje se gumenim tamponom sa štamparske forme (klišea) boja prenosi na željeni predmet. Ova vrsta štampe se koristi najčešće za štampu na zakrivljenim površinama predmeta izrađenih od raznih materijala kao što su staklo, keramika, plastika, guma, metal.

Prednost otiska dobijenog tehnikom tampon štampe jeste njegova primjenljivost. Tampon štampa pruža mogućnost otiskivanja na predmetima koji imaju neravne površine, na kojima drugim tehnikama ne bi bilo moguće štampati.

Takođe tampon štampa podržava štampu na predmetima izrađenim od različitih materijala. Ova tehnika nam omugaćava da štampamo na keramici, staklu, plastici, drvetu, metalu, tekstilu i td.

Šta to mi štampamo na tamponu?

Štampamo sve vrste reklamnih artikala ne mašinama renomiranog Švicarskog proizvođača TECA PRINT AG bez obzira od kojeg materijala i oblika su napravljeni.

Istom metodom štampe u mogućnosti smo raditi štampu bilo koje vrste industrijskih proizvoda, štampe na  proizvode i ambalaže ili naknadne štampe gotove ambalaže.

Artikli koji se najčešće svrstavaju u raklamni materijal, a u mogućnosti ste ih naručiti i kod nas sa i bez štampe su:

privjesci, upaljači, olovke, rokovnici, pepelnice, kišobrani, zidni i stolni kalendari i sl.