• GRAFIČKI DIZAJN SARAJEVOGrafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja. Prvo korištenje izraza grafički dizajner pripisuje se Williamu Addisonu Dwigginsu 1922. godine, no u širu upotrebu izraz ulazi tek nakon Drugog svjetskog rata. 

  Ovdje, u Sanat Studiu Koristeći slike, grafiku, animacije, prostor i tekst dizajniramo priču ili poruku koja će privući potencijalne korisnike Vasem biznisu. Strastveni smo za svaki piksel i predani svakom projektu i kao rezultat takvog pristupa imamo stotine projekata i zadovoljnih klijenata. Više.

 • web dizajn sarajevoRazvijamo web stranice visokih performansi koristeći najnaprednije standarde i tehnologiju. Nudimo kompletnu uslugu kada je u pitanju web dizajn: hosting, domena, dizajn i izrada web stranice i sve vrste postprodajnih usluga, a one se ogledaju u tehničkoj podršci kada je u pitanju održavanje stranica, backupi, antivirusna zaštita, zaštita od hackera i sl. Takođe nudimo i kompletnu podršku kada je u pitanju vođenje stranice od malih savjeta do vođenja kompletne stranice po nalogu i direktivama klijenta.  Mogućnost integracije web šopinga, foruma ili povezivanja sa svim socijalnim medijima kao i još mnoštvo drugih opcija. Napredna interakcija sa klijentima od samog početka projekta.  Sve naše web stranice se upotpunosti prilagođavaju veličini ekrana. Više.

 • Štampu malih formata radimo na mašinama renomiranog japanskog proizvođača Konica Minolta. U štampu malih formata u principu spadaju svi proizvodi veličine do A3+ formata. 

  Osim same štampe do navedenog formata u mogućnosti smo ponuditi i neke doradne usluge kao što su usluge plastifikacije iz rolne do A3 formata kao i pojedinačnu plastifikaciju do istog formata;  PVC, žičani ili termo uvez; bigovanje, perforiranje i td.. Više.

 • štampa velikih formataPrintamo tradicionalne reklame i više – uz nisku cijenu printamo na backlit, canvas, zidne tapete, auto grafiku, prozorsku grafiku, zastave i još mnogo toga…
  Proizvodimo oštru, konzistentnu, ponovljivu kvalitetu slike s učinkovitim i brzim sistemom sušenja, rezolucija 1200 dpi.
  Bez laminacije ima visoku otpornost na ogrebotine usporedivo s teškim solventnim bojama na SAV i PVC banerima.

  Vanjski print laminiran ima trajnost od 5 godina, a 3 godine bez laminacije
  Obezbjedite sebi zdravlje okruženje što solvent ne može – НР Latex tinte na vodenoj bazi su bez mirisa
  НР Latex boje su UL ECOLOGO GREENGUARD GOLD certificirane i zadovoljavaju AgBB kriterije

  HP Latex tinta na vodenoj bazi sadrži najbolje karakteristike solvente tinte i tinte na vodenoj bazi. Sa HP Latex tintom objedinjujete izdržljivost na vanjskim aplikacijama i svestranost na svim materijalima koji se koriste u reklamnoj industriji, pri tome visokom kvalitetom, jednostavnim održavanjem i sve bez štete za Vaše zdravlje – čak i bolje od eco – solvent tinte. НР Latex 310 printer ima niz značajnih inovacija koje će Vas odvesti izvan granica eco solventnog printa, stvarajući nove mogućnosti i ideje za vaše reklame. Više.

 • tampon štampaŠtampamo sve vrste reklamnih artikala ne mašinama renomirango Švicarskog proizvođača TECA PRINT AG bez obzira od kojeg materijala i oblika su napravljeni.

  Istom metodom štampe u mogućnosti smo raditi štampu bilo koje vrste industrijskih proizvoda, štampe na gotove proizvode ili naknadne štampe gotove ambalaže.

  Artikli koji se najčešće svrstavaju u raklamni materijal, a u mogućnosti ste ih naručiti i kod nas sa i bez štampe su:

  privjesci, upaljači, olovke, rokovnici, pepelnice, kišobrani, zidni i stolni kalendari i sl.

 • sito štampaŠtampamo sve vrste proizvoda od tekstila. Štampamo raznim metodama u zavisnosti od tiraža i konkretnog proizvoda. Najčešće štampamo metodom sito štampe a po potrebi štampamo i ostalim metodama (flex, preslikači, sublimacija, a u nekim situacijama i metodom tampon štampe.)

  Radimo:

  Kačkete, majice, majice za bebe, radna odjela, kišobrane, jakne, trenerke, dukserice, podloge za miš, zastave, srcad, jastučiće, sjedalice, stoličarke.